Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 33. Steaua – FC Botosani, scor 2-0 (video)

Liga I, etapa 33. Steaua – FC Botosani, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
405 Afisari

Steaua București este din nou liderul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe Arena Națională, într-o partidă din etapa a 33-a.

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (24) și Nicușor Stanciu (43), deși a jucat mai bine de o jumătate de oră în 9 oameni, după eliminările lui Andrei Prepeliță (54) și Alex Bourceanu (63), acesta pentru două cartonașe galbene în decurs de câteva minute, de la intrarea pe teren.

FC Botoșani a avut o bară, prin Paul Batin (81), dar steliștii s-au apărat foarte bine și au obținut o victorie care îi poate aduce un nou titlu de campioană.

FC Steaua București — AFC Botoșani 2-0 (2-0), „Arena Națională” — București
Au marcat: Fernando Varela (24), Nicușor Stanciu (43).
Cartonaș roșu: Andrei Prepeliță (Steaua, 54), Alex Bourceanu (Steaua, 63).

Steaua întâlnește pe teren propriu FC Botoșani, de la ora 21:00, în etapa a 33-a din Liga 1.

Liga I, etapa 33. Steaua - FC Botosani

Liga I, etapa 33. Steaua – FC Botosani

Indiferent de ce se va întâmpla în partida de la Giurgiu, Steaua este obligată să își câștige meciul de acasă pentru a păstra șanse la titlu.

Botoșani are șanse mari să evolueze în Europa League anul viitor, o victorie asigurându-i matematic această performanță.

Precedentele trei confruntări directe au fost câștigate de fiecare dată de Steaua, moldovenii încasând nu mai puțin de opt goluri.
Echipa antrenata de Costel Galca are nevoie de cele trei puncte, o remiza neajutand-o nici chiar in cazul unei infrangeri a ASA-ului. Ros-albastrii nu sunt insa intr-o forma foarte buna, chiar daca au castigat Cupa Ligii. Stelistii au uitat sa castige pe teren propriu, fiind fara succes acasa in ultimele 4 partide.

Moldovenii nu au niciun obiectiv, dar au declarat ca vin la Bucuresti sa faca meciul vietii impotriva stelistilor si sa le puna piedica in lupta pentru titlu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult