Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Universul subteran din Beijing | Calendarul fiscal 2017 | Creierul se micșorează în timpul somnului | Un ”continent pierdut” a fost descoperit sub insula Mauritius | LEACURI DIN NATURĂ: Turmericul

Liga I, etapa 4: FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0 (video)

Scris de :     2012-08-12 19:04

FC Vaslui a terminat la egalitate cu Pandurii Tg. Jiu, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I de fotbal.

Gorjenii au pretins două lovituri de la 11 metri, în prima repriză la Alexandru Maxim, iar în partea secundă la Alexandru Vlad.  Vasluienii câştigaseră până acum toate cele 7 partide de pe teren propriu cu Pandurii. Pandurii e neînvinsă după patru runde, cu 3 victorii şi un egal. FC Vaslui are patru meciuri la rând fără victorie (1-1 şi 1-4 cu Fenerbahce, 0-3 cu CFR Cluj şi 0-0 cu Pandurii).

FC Vaslui întâlneşte duminică pe Stadionul Municipal, începând cu ora 19,30, echipa Pandurii Târgu Jiu, în cea de-a IV-a etapă a Ligii I de fotbal.

Liga I, etapa 4: FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu, scor 0 0 (video) sport

FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Şumudică, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că meciul pe care echipa sa îl va juca acasă cu Pandurii Târgu Jiu va fi unul foarte greu, având în vedere că formaţia olteană este prima în clasamentul Ligii I la fotbal. ‘Va fi un meci greu, cu liderul de la această dată, o echipă care joacă foarte bine. Noi venim după o perioadă grea. Această eliminare cu Fenerbahce doare din toate punctele de vedere. Faţă de alte echipe noi am avut un început foarte greu. Sper să trecem peste acest eşec, deşi din punct de vedere al jocului nu a fost un eşec. Lipsa de experienţă şi unele momente au făcut ca noi să nu mergem mai departe, dar ca joc, Vasluiul a fost superior lui Fener. Sper să ne revenim cât mai repede‘, a declarat Marius Şumudică. Tehnicianul a mai precizat că Ousmane N Doye va juca în meciul cu Pandurii Târgu Jiu şi va fi căpitan de echipă, cu toate că a ratat un penalty important în partida cu Fenerbahce, care ar fi putut schimba soarta jocului.

Un număr de 70 de jandarmi vor asigura duminică dispozitivele specifice de ordine publică, în cooperare cu cadre ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui şi Poliţiei Locale, pentru meciul disputat de FC Vaslui, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui, Lucian Modoranu, spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către şi de la locurile de desfăşurare a partidei, în apropierea şi în interiorul bazei sportive, iar la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi, după caz, actele de identitate.
Alte stiri din: Sport Afisari - 2,804
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Opinii
 
Dezbateri
 
Politica
 
Magazin
 
Revista Presei
 
Stiinta-IT
 
Aroma de vinil
 
Poza Veche
 
Bancul zilei
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii