Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte

Londra 2012 tir cu arcul – cine este orbul care a doborât recordul mondial

Scris de :     2012-07-28 01:05
Londra 2012 tir cu arcul – Sud-coreeanul Im Dong Hyung a semnat primul record mondial la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice de la Londra, vineri dimineaţa, reuşind 699 de puncte după 72 de săgeţi trase în proba de tir cu arcul, pe mitica arenă de cricket Lord’s.

Londra 2012 tir cu arcul

Remarcabil este faptul că Im Dong Hyun, care deţinea şi vechea performanţă mondială (696 puncte), stabilită anul acesta în luna mai, este orb din punct de vedere legal, putând utiliza doar o zecime din capacitatea vizuală a ochiului stâng şi două zecimi din cea a ochiului drept.

Pentru a explica cum vede culorile ţintei, aflată la 70 m distanţă, arcaşul sud-coreean a declarat recent că este ca şi cum ar privi un tabloul impresionist care a fost cufundat în apă.
Alte stiri din: Sport Afisari - 10,892
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Alertă METEO. Cod galben de ninsori şi vânt puternic Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante