Acasa Sport-AutoSport Meciul dintre „U” Cluj şi CFR se va rejuca din minutul 1

Meciul dintre „U” Cluj şi CFR se va rejuca din minutul 1

scris de Laurentiu Banches
329 Afisari

Decizia comisiei de disciplină în cazul derby-ului de la Cluj a fost una surprinzătoare, aceştia hotărând ca meciul din etapa a 31-a să se rejoace din minutul 1.

Incidentul care a intrerupt meciul: Bataia dintre Bornescu si Cadu (foto:stl.ro)

Membrii Comisiei de Disciplină a LPF au analizat vineri scandalul de la Cluj şi au decis ca partida„U” CFR, care a fost întreruptă în minutul 25, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi, să se rejoace din minutul 1 de la scorul de 0-0, data rejucării meciului urmând să fie anunţată ulterior. Totodată ei au hotărât ca portarul Mircea Bornescu şi fundaşul Ricardo Cadu să fie suspendaţi câte două etape.

Conform Mediafax, după aceste incidente, masorul Liviu Ciucă a fost dat afară de la „U” Cluj. De asemenea, miercuri, a fost identificată, în acest caz, a doua persoană care l-a lovit pe Cadu în tunelul de  la vestiare şi anume suporterul Tripon Gabriel.

Claudiu Niculescu a afirmat imediat după aflarea veştii că se bucura de această decizie şi că aşteaptă să se decidă data meciului pentru a îl putea pregăti corespunzător. Cel mai probabil, CFR va contesta decizia la Comisia de Recurs şi, ulterior, dacă aceasta nu se schimbă, la TAS.

1 comentariu

alex 11-05-2012 - 22:08

vreau si eu cv dinamo campioana

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult