Acasa Sport-AutoSport Mircea Lucescu a fost numit de ucrainieni ambasador al CE

Mircea Lucescu a fost numit de ucrainieni ambasador al CE

scris de Laurentiu Banches
72 Afisari

După performanţele din ultimii 8 ani, în care a fost antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a fost recompensat cu distincţia de ambasador oficial al Euro 2012.

Mircea Luceascu

Antrenorul care a adus în vitrina clubului din Doneţk Cupa UEFA în 2009 şi alte 11 trofee interne, a  răspuns cu plăcere la invitaţia de a promova imaginea Ucrainei la turneul final al Campionatului European (CE) care se va desfăşura în vara acestui an în Ucraina şi Polonia. Privilegiul i-a fost acordat românului pentru performanţele reuşite de Lucescu pe banca lui Şahtior, îndeosebi pentru realizările pe plan european, românul reuşind să promoveze exemplar imaginea Ucrainei în Europa.

Mircea Lucescu care se pregăteşte să sărbătorească cel de-al şaselea titlu de campion în Ucraina la finalul acestui sezon,  va fi ambasador oficial pentru Euro 2012 împreună cu fotbalistul ucrainean care a scris istorie pentru Dinamo Kiev şi AC Milan, Andriy Shevchenko.El este al doilea român care se bucură de această distincţie de ambasador al UEFA, după fostul fotbalist Miodrag Belodedici care este ambasador UEFA pentru finala Europa League care se va desfăşura la Bucureşti săptămâna viitoare pe 9 mai, pe Naţional Arena, între echipele spaniole Atletioc Madrid şi Athletic Bilbao.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult