Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Din 17 noiembrie scade varsta de pensionare in Romania | Prognoza meteo: Când vine iarna adevărată | Dancila despre OUG13: Am fost de acord din punct de vedere legal, a fost constituţională | De ce se mută localnicii din Praga oraşul vizitat de opt milioane de turişti anual | Rezultatele finale oficiale alegeri prezidenţiale 2019, turul I

Mutu, implicat în afaceri cu interlopi! Vezi înregistrarea SRI!

Scris de :     2011-02-15 13:11

La o luna după ce a fost depistat cu sibutramină, Mutu a fost înregistrat  de SRI în timpul unei discuţii telefonice cu interlopul arestat pentru fapte de violenţă. Nuredin Beinur se ocupă de afacerea cu bijuterii a Consuelo, soţia lui Mutu!

mutu-implicat-in-afaceri-cu-interlopi

Adrian Mutu implicat în afaceri cu interlopi

Stenograma discutiei telefonice publicate de Adevarul!

Nuredin Beinur.: Ce dracu’, mă? A… te aştept, mă, poate dăm o fugă în Turcia că vor sa facă unii un reportaj cu tine în Turcia şi-ţi plăteşte toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.
Adrian Mutu: Îmi dă şi caşcaval?
N.B.: Păi, o să-ţi dea şi caşcaval dacă e! Da, mă, dar eu m-am gândit la alte variante! Că eu am nişte miliardari acolo şi să-ţi dea nişte case pe acolo, că chipurile stai într-o zonă… unii care fac o zonă rezidenţială, ai înţeles? Şi îţi dau cadou, ce p… mea! Şi uite, domne, stă Mutu aicia şi a zis „Băi, dacă vreţi să vindeţi case, îi daţi lu’ ăsta cadou şi vindeţi mai repede!”
A.M.: Îhî.
N.B.: Păi da. De-aia, poate dăm o fugă săptămâna viitoare când vii. Şi ţi-am găsit şi combinaţie pentru Consuelo cu aurul.
A.M.: Da?
N.B.: Cu briliantele şi cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis „cum, am, alea le fac eu!” Ce, i-am arătat eu un model „Ce, mă, le fac pe astea cum vrei tu şi când vrei tu!” Ai înţeles?
 

Alte stiri din: Sport Afisari - 77
Recomandarile Editorilor
Comentarii