Acasa Sport-AutoSport Mutu rămâne în Italia – vezi la ce echipa din serie A va juca românul!

Mutu rămâne în Italia – vezi la ce echipa din serie A va juca românul!

scris de Laurentiu Banches
717 Afisari

Atacantul român, Adrian Mutu, se poate întoarce din sezonul următor la echipa pentru care a marcat 54 de goluri în serie A, ACF Fiorentina.

Adrian Mutu, acum în vârstă de 33 de ani, se va întoarce după exilul de un an la retrogradata Cesena, la echipa din serie A pentru care are cele mai multe apariţii şi cele mai multe goluri marcate, în perioada 2006-2001, jucând în 110 partide şi marcând 54 de goluri. Calciomercato, citată de sport.ro, susţine că Fiorentina doreşte să îl aducă pe atacantul român înapoi la echipă pentru a îl înlocui pe italianul Ricardo Montolivo, care a semnat pentru AC Milan. Fiorentina a terminat sezonul 2011/2012 din Serie A doar pe locul al 13-lea mult sub pretenţile echipei care are două titluri câştigate în campionatul italian, ultimul în 1969.

Peste jumătate din cele 105 goluri marcate de Mutu în serie A au fost înscrise pentru gruparea „viola”, pentru care Mutu a jucat şi în Champions League şi cu care a reuşit să ajungă până în semifinalele Cupei UEFA. Deşi în perioada petrecută la ACF Fiorentina, Mutu a fost suspendat de dopaj pentru scandalul sibutramina, acesta rămâne unul din favoriţii fanilor pentru spiritul său de luptător de pe teren.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult