Acasa Sport-AutoSport Roland Garros. Simona Halep, învingătoare în meciul de debut

Roland Garros. Simona Halep, învingătoare în meciul de debut

scris de D.P.
82 Afisari

Simona Halep, numărul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala ediție a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, învingând-o în două seturi, 6-2, 6-0, pe japoneze Nao Hibino (locul 70 WTA), după numai 43 minute de joc.

Turneu Roma. Simona Halep - Daria GavrilovaÎn urma acestei victorii, reprezentanta țării noastre și-a asigurat un cec de 60.000 de euro și 70 de puncte WTA. Partida trebuia să se dispute inițial duminică, în prima zi a competiției, dar a fost amânată din cauza ploii care s-a abătut asupra capitalei Franței.

Halep (24 ani) o va avea ca adversară în turul următor pe câștigătoarea partidei dintre Zarina Dias (Kazahstan/locul 90 WTA) și Carina Witthoeft (Germania/locul 100 WTA). Alexandra Dulgheru a pierdut, în schimb, meciul din primul tur cu belgianca Yanina Wickmayer, în fața căreia s-a înclinat în două seturi: 6-1, 6-3. Dulgheru (26 ani, locul 127 WTA) va fi recompensată cu 30.000 de euro și 10 puncte WTA pentru participarea la această competiție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult