Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

România a ratat calificare la CM 2018

Scris de :     2017-09-04 23:59

Naționala de fotbal a României a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de formația Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor competiției.

Selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Jovetic, în minutul 75, cu o lovitură cu capul.

În minutul 30, un gol marcat de muntenegreni a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid a lui Vesovic.

 

Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest în Muntenegru şi nu mai păstrează nici şanse teoretice pentru obţinerea unui loc de baraj la Cupa Mondială.

În acest moment, „tricolorii” sunt pe locul patru în grupă, la şapte puncte de locul de baraj, cu doar două partide rămase de disputat. Presupunând că am învinge în ambele dispute, cu Kazahstan şi Danemarca, putem ajunge la 15 puncte. Drept urmare, ne e imposibil să mai depăşim pe cineva. În schimb, dacă nu ne impunem măcar în disputa contra Kazahstanului, există chiar pericolul să terminăm pe cinci, în detrimentul Armeniei.
Alte stiri din: Sport Afisari - 69
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante