Acasa Sport-AutoSport Tenis: Nadal câştiga finala cu Djokovic de la Roma

Tenis: Nadal câştiga finala cu Djokovic de la Roma

scris de Laurentiu Banches
1.095 Afisari

Spaniolul Rafael Nadal a obţinut luni, la Turneul ATP de la Roma, cel de-al 21-lea titlu de Masters din carieră, depăşindu-l pe elveţianul Roger Federer.

Rafael Nadal castiga Masters 1000 de la Roma (foto: china.org.cn)

În finala competiţiei Masters 1000 de la Roma, care ar fi trebuit să se desfăşoare duminică, dar care a fost amânată din cauza ploii, Rafael Nadal l-a învins în 2 seturi, 7-5, 6-3, pe numărul 1 mondial, sârbul Novak Djokovic, dovedind încă o dată superioritatea în faţa acestuia pe zgură. Astfel pe această suprafaţă bilanţul în faţa lui Djokovic ajunge la 11-2 pentru Nadal.

Finala din acest an de la Roma, a fost o reeditare a finalei ATP desfăşurate anul trecut între cei doi, de această dată spaniolul Rafael Nadal, reuşind să îşi ia revanşa în faţa celui care în 2011 l-a învins în două seturi cu un identic 6-4 în ambele seturi. Prin această victorie în cea de 70-a finală ATP jucată în carieră, Nadal devine şi singurul deţinător al recordului de victorii în finalele turneelor de Masters, depăşindu-l pe nr.3 mondial, Roger Federer, care ajunsese prin victoria de la Madrid să îl egaleze pe spaniol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult