Acasa Sport-AutoSport Turneul Campioanelor, semifinala: Simona Halep vs. Agnieszka Radwanska (live video)

Turneul Campioanelor, semifinala: Simona Halep vs. Agnieszka Radwanska (live video)

scris de Ziua Veche
3.685 Afisari

Simona Halep poate deveni prima româncă din finala Turneului Campioanelor, de la singapore, dacă va trece de poloneza Agnieszka Radwanska (locul 6 WTA), în meciul care va începe la ora 13,00.
Halep și Radwanska vor fi pentru a treia oară față în față în 2014 și pentru a treia oară într-o semifinală a unui turneu important. Cele două au jucat prima oară în acest an la Doha, unde a învins Simona, aproape o lună mai târziu rivala sa poloneză luându-și revanșa în penultimul act de la Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe din circuit este însă 4-2 în favoarea polonezi.

semifinala: Simona Halep vs. Agnieszka Radwanska

Semifinala: Simona Halep vs. Agnieszka Radwanska

Halep vs. Radwanska. Pentru Simona Halep, o eventuală calificare în finală i-ar aduce o clasare pe locul trei la finalul anului în ierahia WTA, urmând să o devanseze pe Petra Kvitova, eliminată din grupe. Caroline Wozniacki a învins-o în două seturi și astfel s-a calificat în semifinale Radwanska, cu doar o victorie.
Simona Halep este a treia româncă din istorie care participă la această competiție: Virginia Ruzici, actualul manager al Simonei Halep, a evoluat în acest turneu în 1977 şi 1978, fiind eliminată în ultimul tur, iar Irina Spârlea a jucat la Turneul Campioanelor în 1996 (eliminată în primul tur), 1997 și 1998, când a fost învinsă în semifinale Jana Novotna, respectiv Martina Hingis.

Simona Halep are opt titluri WTA în palmares, după ce a câștigat, anul trecut, competițiile de la Nurnberg, S-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi de la WTA Tournament Of Champions, de la Sofia, iar în acest an turneul de la Doha și cel de la București. De asemenea, Simona Halep a mai jucat cinci finale în competițiile WTA: la Fes, în 2010 şi 2011, la Bruxelles, în 2012, respectiv la Madrid și la Roland Garros în 2014.

Halep vs. Radwanska.În acest an, Simona Halep a ajuns în prima sa finală de Grand Slam, la Roland Garros, pierdută în fața Mariei Șarapova, și în semifinale la Wimbledon, unde a fost învinsă de Eugenie Bouchard.

Simona Halep joacă astăzi în semifinalele ultimului turneu al sezonului, la Singapore, contra polonezei Agnieszka Radwanska. Meciul va începe la ora 13:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2 si video live stream aici, aici sau aici.


Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult