Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Turul Ciclist al Romȃniei 2013: Etapa a 6-a, Buzău-Bucureşti, anulată şi înlocuită

Scris de : L.B.     2013-07-04 11:33

Etapa a 6-a a ediţiei 2013 a Turului ciclist al României, programată sâmbătă, 6 iulie, pe traseul Buzău-Bucureşti (134 km) a fost înlocuită cu un circuit la Bucureşti.

Turul Ciclist al Romȃniei 2013: Etapa a 6-a, Buzău-Bucureşti, anulată şi înlocuită (foto: sportulsalajean.ro)

Preşedintele Federaţiei române de ciclism, Eduard Novak, a confirmat la Botoșani pentru Agerpres, cǎ etapa a 6-a a ediţiei cu numǎrul 50 a Turului ciclist al României, programată sâmbătă pe traseul Buzău-Bucureşti (134 km), s-a anulat. Explicaţia dată a fost că această decizie a fost luată din cauza neobţinerii avizelor necesare pentru închiderea pe perioada trecerii caravanei pe DN2 (E85), situaţie care era cunoscută încă dinaintea startului iniţial, de pe 30 iunie, de la Marghita.

În aceste condiţii, s-a precizat că transbordarea de la Galaţi se va efectua sâmbătă până la Bucureşti, unde urmează să fie organizat, de la ora 16,00, un circuit în jurul Palatului Parlamentului, fiind obţinute, cu o singură excepţie, dar aflată într-un stadiu avansat de rezolvare, toate aprobările necesare.  De altfel, unul dintre posturile de televiziune ale trustului MediaPro, partener media al Turului de anul acesta, după cum au amintit organizatorii, va transmite în parte acest final al Micii Bucle cu numărul 50, transmisia fiind deja introdusă în programul de sâmbătă.
Alte stiri din: Sport Afisari - 481
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante