Acasa Sport-AutoSport Vinde Becali Steaua?

Vinde Becali Steaua?

scris de S. P.
144 Afisari

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunțat că vrea să renunțe la club în favoarea Armatei și e pregătit să-l vândă și să continue să investească în fotbal la o altă echipă din Liga 1. Dacă duminică, la Digi Sport, spusese că va merge la Voluntari, la o zi distanță a schimbat ”destinația”, anunțând că vrea să meargă la Astra, unde i-ar lua locul lui Ioan Niculae.

gigi-becali-cioban„Am 10 jucători pe care îi iau cu mine și plec la o echipă din play-off, de exemplu la Ioan Niculae. Mai iau 4-5 milioane de euro și iau Astra. Am stadion și joc în Liga Campionilor. Sunt și eu om și nu mai am 45-50 de ani. Nu mai am forță de război, nu mai am putere. Sunt în vale, cobor, am făcut 57 de ani!”, a declarat Becali la Romania TV.

Deși multă lume crede că finanțatorul roș-albaștrilor blufează, cum a mai făcut-o și în trecut, Helmuth Duckadam, un apropiat al lui Becali și președinte de imagine la clubul patronat de acesta, e convins că de data aceasta patronul Stelei nu glumește.

”Nu e nicio glumă. Eu cred că patronul s-a săturat. Eu, care sunt pe lângă acolo și nu sunt atât de implicat, m-am săturat și eu de atâtea șicane făcute de armată. Nu-și dau seama că într-o zi cineva vine și întreabă: Cum v-ați bătut joc de banii a milioane de oameni, care au dat cotizații an de an, zeci de ani, pentru acest club.

Mi se pare aberant ce vor să facă. În fine, treaba lor, dar eu cred că patronul a vorbit foarte serios”, a spus Duckadam, la emisiunea Fotbal Club, la Digi Sport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS