Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale

Viorel Hizo descalecă pentru a patra oară la FC Vaslui

Scris de : L.B.     2012-09-28 17:11

Viorel Hizo a revenit pentru cel de-al 4-lea său mandat de antrenor la vicacampiona româniei FC Vaslui, după demiterea lui Marius Şumudică.

Viorel Hizo descalecă pentru a patra oară la FC Vaslui (foto:gheghici.ro)

Viorel Hizo a efectuat vineri dimineaţă primul antrenament cu echipa de fotbal FC Vaslui, în calitate de nou antrenor, după ce s-a întors pentru a pregăti a patra oară formaţia moldoveană. Hizo a venit la FC Vaslui după ce, la începutul săptămânii, antrenorul Marius Şumudică a părăsit în condiţii amiabile formaţia, lăsând-o după 9 etape ale Ligii I la fotbal pe locul 4 în clasament.

FC Vaslui a fost eliminată miercuri din şaisprezecimile de finală ale Cupei României-Timişoreana de echipa de ligă secundă FC Botoşani (0-1), pe banca tehnică a echipei patronate de Adrian Porumboiu aflându-se antrenorul interimar Eduard Iordănescu. Potrivit Agerpres, Viorel Hizo îl va avea antrenor secund pe Dorin Zotincă, acesta din urnă antrenând la rândul său în trecut FC Vaslui şi va debuta în cel de-al patrulea mandat la echipa moldoveană, sâmbătă 29 septembrie, într-o partidă cu echipa aflată pe locul 6 în clasament, Concordia Chiajna.
Alte stiri din: Sport Afisari - 75
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante