Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Caviar lansează un iPhone cu jumătate de kilogram de aur pe spate

Scris de :     2019-11-04 11:25

Brandul de lux Caviar a anunţat noua sa serie de iPhone 11 Pro, denumită Discovery, care include telefoane cu aur pe spate, cu materiale de pe Marte sau de pe Lună.

Seria Discovery numără patru modele de smartphone-uri: Mars, Terra, Luna şi Solarius, fiecare dintre ele fiind inspirat din elemente ale sistemului nostru solar. Vedeta acestei serii este Solarius, un telefon care poate costa, în varianta cu 512GB memorie de stocare a lui iPhone 11 Pro Max, nu mai puţin de 71.520 de dolari.

Asta pentru că pe spatele telefonului se află 500 de grame de aur de 18 carate, care fac ca telefonul să strălucească din orice unghi. Caviar s-a gândit însă şi la cei cu un buget mai limitat, lansând alte trei modele de iPhone 11 Pro, ce conţin pietre din corpuri cereşti şi costă între 8000 şi 9500 de dolari. Astfel, modelul Mars conţine materiale autentice de pe Planeta Roşie, modelul Luna – roci lunare şi modelul Terra are pe spate materiale din componenţa meteoritului Tsarev.
Alte stiri din: IT Afisari - 21
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste