Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte

LG anunţă trei smartphone: Q6, Q6+ şi Q6α

Scris de :     2017-07-11 09:08

Producătorul coreean LG a prezentat trei noi smartphone-uri care moştenesc o parte din caracteristicile flagship-ului G6, dar cu dotări tehnice mai modeste.

În locul unui singur ”mini”, cum obişnuia până acum, LG a decis să iasă pe piaţă cu trei telefoane care să profite de mediatizarea modelului de top, G6. Toate trei au carcasă din aluminiu, la fel ca G6.

LG spune despre noile sale smartphone-uri că aduc o parte din caracteristicile flagship-ului G6 la un preţ mult mai bun, însă nu precizează deocamdată şi cât vor costa cele trei când vor intra pe piaţă.

În cea mai mare parte, Q6, Q6+ şi Q6α au aceleaşi caracteristici tehnice:

  • Ecran FullVision de 5,5 inch cu rezoluţie 2160 x 1080 pixeli;
  • Procesor Snapdragon 435;
  • Cameră foto de 13 MP;
  • Baterie de 3.000 mAh.

Diferenţa dintre cele trei modele se face la nivelul memoriei şi al spaţiului de stocare. Q6α are 2 GB RAM şi 16 GB spaţiu de stocare, Q6 dispune de 3 GB RAM şi 32 GB stocare internă, iar Q6+, cel mai dotat din acest punct de vedere, oferă 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare internă.

Toate cele trei smartphone-uri, care dispun de acelaşi sistem de recunoaştere facială pe care îl avea şi G6, vor intra pe piaţa asiatică în luna august, urmând ca mai apoi să fie lansate în Europa, America de Nord şi America Latină.
Alte stiri din: IT Afisari - 59
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA în perioada 23-30 aprilie 2018 Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante