Acasa Stiinta-ITIT Noul model Samsung Galaxy SIII a fost lansat la Londra

Noul model Samsung Galaxy SIII a fost lansat la Londra

scris de Laurentiu Banches
372 Afisari

Joi seara, la Londra, compania sud-coreeană Samsung a lansat smartpone-ul de a treia generaţie Galaxy SIII.

Samsung Galaxy SIII (foto: techradar.com)

Preşedintele companiei sud-coreene, JK Shin, a declarat cu ocazia lansării că Samsung Galaxy SIII este un telefon “creat pentru oameni”. Potrivit bbc.co.uk smartphone-ul va reprezenta un model de reper pentru modul în care oamenii percepe dispozitivele Samsung şi sistemul de operare Android, unul din experţii prezenţi la eveniment susţinând că progresele realizate de Samsung ar trebui să ajute Androidul Google să continue să fie cel mai folosit sistem de operare pentru smartphone-uri.

Samsung Galaxy SIII are o cameră pe spate de 8 megapixeli ce este full HD şi care poate realiza filmuleţe la o calitate 1080p şi o cameră frontală pentru apeluri video de 1,9 megapixeli ce poate realiza filme HD de 720p. Iar ccranul de tip Super AMOLED are o rezoluţie de 720 x 1280 (360ppi) pixeli.

Samsung Galaxy SIII va avea unul dintre noile chip-uri quad core 1,4GHz  Exynos 4 Cortex-A9 şi sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich, care vor fi disponibile trei variante de memorie: de 16, 32 şi, respectiv, 64 de GB. De asemenea, Samsung Galaxy SIII este ceva mai gros şi mai greu decât modelul precedent, acesta având o greutate de 133 de grame (faţă de 116 grame) şi o grosime de 8,6 milimetri (faţă de 8,5 milimetri).

Potrivit Radio România Actualităţi, SIII va fi disponibil în două culori, albastru (pebble blue) şi alb (marble white), companie precizând că alte nuanţe vor fi disponibile la o dată ulterioară. Noul smartphone va fi pus în vânzare în Europa din data de 29 mai.

1 comentariu

Dana 05-05-2012 - 17:20

Am vazut lansarea in direct pe pagina de facebook a samsungmobilers, a fost un eveniment impresionant, am vazut si lansari Apple dar nu au fost asa tari. SIII este exact ce astepta toata lumea, un etalon de performanta pentru rivali.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult