Acasa Stiinta-ITIT Panasonic Eluga: Primul Smartphone care înoată (video)

Panasonic Eluga: Primul Smartphone care înoată (video)

scris de Laurentiu Banches
232 Afisari

Cu puţin timp înainte de sosirea oficială a verii, japonezii de la Panasonic au lansat telefonul perfect pentru mersul la plajă.

Eluga - primul smartphone rezistent la apa (foto: captura youtube)

Eluga, noul smartphne de la Panasonic, este primul lansat de compania niponă după o pauză de aproape 6 ani. Conform publicaţiei Corriere de la Sera, citată de tvrinfo.ro, noutatea adusă de acest aparat este rezistenţa deosebită la apă, în cazul în care telefonul este scufundat la o adâncime de mai mult de un metru, pentru mai bine o jumătate de oră, acesta putând if utilizat fără să prezinte vreo problemă.

Eluga este un smartphone cu sistem Android, care cântăreşte doar 108 grame, mai puţin decât un iPhone 4S, are un display de 10,9 cm şi grosime de 7, 88 mm. Noul produs Panasonic se prezintă cu funcţia EcoMode, prin care se prelungeşte durata de funcţionare a bateriei, lipsindu-i însă cardul de memorie şi flash-ul pentru camera foto.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult