Acasa Stiinta-ITIT Serviciu 3D gratuit în România

Serviciu 3D gratuit în România

scris de C.P.
220 Afisari

Samsung Electronics România a lansat, în premieră pe piaţa locală, o nouă modalitate de a accesa conţinut 3D pentru televizoarele Samsung 3D Smart TV, potrivit unui comunicat de presă al companiei. 
 

3D Entertainment pack

Aplicaţia ‘Explore 3D’ este deja disponibilă în Europa şi oferă acces la zeci de videoclipuri şi filme 3D gratuite – toate în streaming HD – inclusiv trailere, videoclipuri muzicale şi documentare întregi. Printre highlight-urile din momentul lansării se numără 10 filme de la cinematografele IMAX, care erau până acum disponibile pentru uz casnic doar via BluRay.

Samsung are în plan adăugarea constantă de content adiţional până la finalul anului, pentru a satisface cererea crescută de conţinut 3D atractiv din partea utilizatorilor de Smart TV’, se arată în comunicat. Totodată, Samsung a alocat o divizie specială dedicată iniţierii de discuţii cu dezvoltatorii locali, pentru a facilita crearea şi lansarea cât mai multor aplicaţii adaptate nevoilor utilizatorilor români.

Până la sfârşitul anului 2011, Samsung Electronics România va lansa mai multe aplicaţii cu content relevant pentru piaţa locală, dedicate noilor serii de televizoare Samsung Smart TV. În acelaşi timp, Samsung va lansa noul ‘3D Entertainment pack’, conţinând două perechi de ochelari activi Bluetooth 3D, la un preţ de retail de aproximativ 79 de euro. Utilizarea acestor ochelari activi va da naştere unei imagini 3D Full HD din aproape orice poziţie din cameră.

Cota de piaţă a Samsung în 2010 a depăşit 60% pe piaţa europeană a televizoarelor 3D. Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 135,8 miliarde de dolari în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajaţi în 206 de birouri din 68 de ţări, fiind alcătuită din opt divizii principale de afaceri – Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor şi LCD. Recunoscut ca unul dintre brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult