Acasa Stiinta-ITIT Telefoanele inteligente vinovate de „obrajii lăsaţi”

Telefoanele inteligente vinovate de „obrajii lăsaţi”

scris de Laurentiu Banches
135 Afisari

Cercetătorii americani sunt de părere că folosirea îndelungată a aparatelor de tip smartphone produce lăsarea obrajilor.

iphone

Folosirea excesiva a smartphone-ului iti poate afecta muschii fetei

Conform studiului relatat de 7sur7.be, medicii de la American Society of Plastic Surgeons au ajuns la concluzia că orele lungi petrecute pe tablete, smartphone-uri şi calculator cu faţa aplecată înainte fac ca atracţia gravitaţională din jurul cefei să se mărească. Acest lucru poate duce la scurtarea muşchilor gâtului, ce ulterior produce fenomenul „obrajilor lăsaţi”.

Potrivit studiului citat de Agerpres, chirurgii esteticieni din Statele Unite au constatat că în ultima perioadă a crescut numărul de operaţii estetice de ridicare a obrajilor şi eliminare a bărbiei duble. Vinovate de aceste creşterea acestor tip de operaţii sunt considerate poziţia proastă în care e obligat să stea faţa în timpul folosirii în exces a noilor creaţii tehnologice, printre care se numără şi smartphone-ul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult