Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Ce pericole ascund şerveţelele umede pentru bebeluşi

Scris de :     2015-05-07 18:22

Şerveţelele umede, îmbibate în substanţe nocive şi ambalate în minciuni. Aproape niciunul dintre produsele de pe piaţă nu sunt sigure pentru a fi folosite pe pielea sensibilă a copiilor.

servetele umede bebelusiPentru că nu există prea multe variante, părinţii trebuie să aleagă răul cel mai mic. Medicii spun că, asemenea oricărui produs, şi şerveţelele trebuie folosite cu moderaţie.
Zeci de mărci şi tipuri de şerveţele. Fiecare cu câte zeci de substanţe chimice în compoziţie şi cu etichete care să-ţi ia ochii. Toate au fost analizate de specialiştii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor care le recomandă părinţilor să fie mai atenţi la etichetă.

Şerveţelele sunt îmbibate în alcool, parabeni, coloranţi, alergeni şi parfum, iar sub denumirea de parfum se pot ascunde alte 200 de substanţe chimice. Până nu păţesc ceva, părinţii folosesc în continuare aceste produse.

Cât despre punerea lor pe piaţă, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că nu au nicio atribuţie în aprobarea tipurilor de şerveţele care ajung în magazine.
Alte stiri din: Pharma-Sanatate Afisari - 227
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste