Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Simona Halep are hernie de disc

Scris de :     2018-10-02 17:16

Simona Halep, locul 1 mondial, a anunţat, marţi, pe Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

“Am făcut un RMN şi am o hernie de disc. Voi discuta cu medicii mei în următoarele zile, dar sper să revin rapid şi vă voi ţine la curent. Mulţumesc pentru sprijin şi încurajări”, a scris Halep pe Twitter.

Indiferent care va fi soluţia găsită de medici pentru afecţiunea Simonei, prezenţa acesteia la Turneul Campionelor din Singapore (21-28 octombrie) este pusă acum în pericol. Poziţia de lider WTA poate fi atacată în acest moment doar Angelique Kerber (3 WTA). Totuşi, sportiva din Germania ar trebui să câştige China Open (turneu în desfăşurare) şi  să ajungă măcar în semifinale la Turneul Campioanelor.

Câştigătoare anul trecut la Turneul Campioanelor, daneza Caroline Wozniacki (2 WTA) nu poate trece peste Simona Halep în clasament, având de apărat 1500 de puncte la competiţia din Singapore, de la finalul lunii.

Fostul medic al echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, a vorbit despre afecţiunea Simonei şi a oferit detalii cu privire la revenirea sa pe teren.

 
Alte stiri din: Pharma-Sanatate Afisari - 47
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante