Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Nu ȋți ajunge spațiul de stocare? Seagate a livrat primele hard disk-uri de 8 TB

Scris de : L.B.     2014-08-27 10:25

Compania Seagate a lansat hard disk-urile cu cel mai mare spațiu de stocare disponibil de pe piața IT.

Seagate: Primele hard disk-uri de 8TB au fost livrate (foto: techhive.de)

Seagate: Primele hard disk-uri de 8TB au fost livrate (foto: techhive.de)

Vice-președintele diviziei de marketing al companiei, Scott Horn a declarat, potrivit mashable.com cǎ „ Pe mǎsurǎ ce lumea ȋn care trǎim devine una acaparatǎ de tehnologie mobilǎ, numǎrul dispozitivelor pe care le folosim pentru a crea și consuma date crește ȋn mod exploziv și direct proporțional și numǎrul de date nestructurate.” Cu ocazia acestei lansǎri, Scott Horn a menționat cǎ scopul acestui hard disk de 8TB este de a oferi spațiu suficient de stocare la un preț cȃt mai scǎzut.

Cu toate acestea, cel mai probabil cei care doresc sǎ folosesc acest dispozitiv pentru „uz casnic” vor avea de așteptat versiuni mai eficiente și din punct de vedere al prețului, hard disk-urile fiind deocamdatǎ destinate ȋndeosebi mediilor enterprise, unde spaţiul de stocare este cel mai important. Totuși, o veste bunǎ pentru consumatorii privați este faptul cǎ pe lângă spaţiul generos, noul hard disk vine cu un consum redus de energie şi algoritmi avansaţi de conservare a energiei.
Alte stiri din: rss 1asig, Stiinta Afisari - 86
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste