Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Se pregăteşte primul transplant de cap la oameni | Master Planul de Transport: finanțarea estimată la 45,45 miliarde euro | Secretul din statuia lui Buddha | Aston Martin prezintă Vulcan, super-masina de 3 milioane de dolari (foto) | Cum ajunge praful din Sahara până în jungla din Amazon (video)

Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering

Scris de :     2011-10-21 15:58

Generalul de brigadă Cătălin Moraru, locţiitorul şefului Departamentului pentru Armamente din Ministerul Apărării Naţionale, a declarat că armata va înfiinţa peste 6.000 de locuri de muncă în garnizoane de pe întreg teritoriul României. Locurile de muncă vor fi destinate rezerviştilor militari cu precădere, peste 5.500, urmând a fi oferite soldaţilor şi gradaţilor voluntari, sau fostelor cadre militare, care au părăsit Armata din motive neimputabile lor.

Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering armata 2

Ro Army Security

Declaraţia a fost făcută în contextul schimbării concepţiei Ministerul Apărării Naţionale de asigurare a hrănirii personalului Armatei şi de organizare a sistemului de pază a unităţilor militare

Ministerul Apararii Nationale este în plin proces de implementare a noii concepţii de asigurare a hranirii si pazei unitatilor militare prin înfiintarea a doua filiale ale Companiei Romtehnica, SC Ro Army Security si SC Ro Army Catering, specializate în activitati de paza si hranire.

Noile locuri de munca  sunt destinate rezervistilor militari, soldati si gradati voluntari, care au parasit armata si care doresc sa-si continue activitatea în domeniul logistic sau în cel de paza. De asemenea, ofiterii, subofiterii si maistrii militari rezervisti pot aplica pentru aceste locuri de munca unde se cer abilitati profesionale si de specialitate pe care multi le-au demonstrat în timpul serviciului militar. Prin aceasta masura, lansata la initiativa ministrului Apararii Nationale Gabriel Oprea, se creeaza o oportunitate de reconversie profesionala precum si o masura de protectie sociala adresata unor categorii profesionale bine pregatite cu potential deosebit pentru Ministerul Apararii Nationale.

Cadrele militare în rezerva si fostii soldati si gradati voluntari, care doresc sa lucreze în cele doua firme specializate în paza si hranire, vor gasi în curând toate informatiile necesare pe site-ul Ministerului Apararii Nationale.
Alte stiri din: Armata Afisari - 7,731
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Opinii
 
Dezbateri
 
Politica
 
Magazin
 
Revista Presei
 
Stiinta-IT
 
Aroma de vinil
 
Poza Veche
 
Bancul zilei
 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
VREMEA de 1 Martie. Prognoza METEO pentru sâmbătă şi duminică Citeste
stiri nationale sport
stiri interesante stiinta
stiri mondene
stiri bizare
interesant
auto