Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Cum arată Claudia Cardinale la 80 de ani | Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii

Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering

Scris de :     2011-10-21 15:58

Generalul de brigadă Cătălin Moraru, locţiitorul şefului Departamentului pentru Armamente din Ministerul Apărării Naţionale, a declarat că armata va înfiinţa peste 6.000 de locuri de muncă în garnizoane de pe întreg teritoriul României. Locurile de muncă vor fi destinate rezerviştilor militari cu precădere, peste 5.500, urmând a fi oferite soldaţilor şi gradaţilor voluntari, sau fostelor cadre militare, care au părăsit Armata din motive neimputabile lor.

Ro Army Security

Declaraţia a fost făcută în contextul schimbării concepţiei Ministerul Apărării Naţionale de asigurare a hrănirii personalului Armatei şi de organizare a sistemului de pază a unităţilor militare

Ministerul Apararii Nationale este în plin proces de implementare a noii concepţii de asigurare a hranirii si pazei unitatilor militare prin înfiintarea a doua filiale ale Companiei Romtehnica, SC Ro Army Security si SC Ro Army Catering, specializate în activitati de paza si hranire.

Noile locuri de munca  sunt destinate rezervistilor militari, soldati si gradati voluntari, care au parasit armata si care doresc sa-si continue activitatea în domeniul logistic sau în cel de paza. De asemenea, ofiterii, subofiterii si maistrii militari rezervisti pot aplica pentru aceste locuri de munca unde se cer abilitati profesionale si de specialitate pe care multi le-au demonstrat în timpul serviciului militar. Prin aceasta masura, lansata la initiativa ministrului Apararii Nationale Gabriel Oprea, se creeaza o oportunitate de reconversie profesionala precum si o masura de protectie sociala adresata unor categorii profesionale bine pregatite cu potential deosebit pentru Ministerul Apararii Nationale.

Cadrele militare în rezerva si fostii soldati si gradati voluntari, care doresc sa lucreze în cele doua firme specializate în paza si hranire, vor gasi în curând toate informatiile necesare pe site-ul Ministerului Apararii Nationale.
Alte stiri din: Armata Afisari - 8,157
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante