Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering

Scris de : D.S.S.     2011-10-21 15:58     3 comentarii

Generalul de brigadă Cătălin Moraru, locţiitorul şefului Departamentului pentru Armamente din Ministerul Apărării Naţionale, a declarat că armata va înfiinţa peste 6.000 de locuri de muncă în garnizoane de pe întreg teritoriul României. Locurile de muncă vor fi destinate rezerviştilor militari cu precădere, peste 5.500, urmând a fi oferite soldaţilor şi gradaţilor voluntari, sau fostelor cadre militare, care au părăsit Armata din motive neimputabile lor.

Armata face angajări. 6000 de locuri de muncă în Ro Army Security si Ro Army Catering armata 2

Ro Army Security

Declaraţia a fost făcută în contextul schimbării concepţiei Ministerul Apărării Naţionale de asigurare a hrănirii personalului Armatei şi de organizare a sistemului de pază a unităţilor militare

Ministerul Apararii Nationale este în plin proces de implementare a noii concepţii de asigurare a hranirii si pazei unitatilor militare prin înfiintarea a doua filiale ale Companiei Romtehnica, SC Ro Army Security si SC Ro Army Catering, specializate în activitati de paza si hranire.

Noile locuri de munca  sunt destinate rezervistilor militari, soldati si gradati voluntari, care au parasit armata si care doresc sa-si continue activitatea în domeniul logistic sau în cel de paza. De asemenea, ofiterii, subofiterii si maistrii militari rezervisti pot aplica pentru aceste locuri de munca unde se cer abilitati profesionale si de specialitate pe care multi le-au demonstrat în timpul serviciului militar. Prin aceasta masura, lansata la initiativa ministrului Apararii Nationale Gabriel Oprea, se creeaza o oportunitate de reconversie profesionala precum si o masura de protectie sociala adresata unor categorii profesionale bine pregatite cu potential deosebit pentru Ministerul Apararii Nationale.

Cadrele militare în rezerva si fostii soldati si gradati voluntari, care doresc sa lucreze în cele doua firme specializate în paza si hranire, vor gasi în curând toate informatiile necesare pe site-ul Ministerului Apararii Nationale.
Alte stiri din: Armata Afisari - 7,659
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
 1. Electorală – mutarea în plic a ministrului Oprea.

 2. ATI PUS NISTE NUME AMERICANESTI CA SA SENSIBILIZATI MARELE LICIRICI???

 3. Armata tarii mercenara
  Nu mai gandeste-n romanesta
  Au dat-o toti pe englezeste,
  Maimuta la englez de stii
  Ro Army Security
  Se poate-n romaneste la adica
  Ro Army la Caterinca.

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn toatǎ țarǎ. Vezi cȃnd! Citeste