Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video) | Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari

Avioanele Eurofighter ale Germaniei au probleme grave

Scris de :     2018-05-05 14:27

Flota de 128 de avioane Eurofighter a forţelor aeriene ale Germaniei au mai multe probleme decât se ştie, conform unor informaţii apărute sâmbătă în presă, la câteva zile după ce s-a aflat că numai câteva dintre aceste aeronave ar fi pregătite pentru eventuale misiuni, relatează dpa.

Ministerul Apărării a fost informat în luna martie a anului trecut despre întârzieri preconizate ale unor transporturi de piese de schimb din partea furnizorilor, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, citat de grupul media Funke.

Preşedintele Comisiei de apărare din parlament, Wolfgang Hellmich, a spus că este vorba de “o problemă foarte gravă”.

La începutul acestei săptămâni, Spiegel Online a relatat despre problemele avioanelor Eurofighter, care fi legate de o defecţiune tehnică la sistemul de autoapărare al acestui model.

Conform unor surse citate de Spiegel, în prezent numai 10 avioane Eurofighter au permisiunea de a zbura.

Aceste deficienţe în pregătirile militare ar putea pune în pericol capacitatea Germaniei de a-şi respecta angajamentele faţă de NATO, a relatat Spiegel. Berlinul a promis să pună la dispoziţia NATO 92 de avioane militare pentru situaţii de criză.

Armata Germaniei a confirmat pentru Spiegel problemele tehnice, însă a refuzat să ofere cifre concrete, spunând că dosarul este clasificat secret. Un purtător de cuvânt a precizat că se caută o soluţie.
Alte stiri din: Armata Afisari - 359
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante