Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Avioanele F-16, starea Armatei şi credibilitatea României, pe agenda CSAT

Scris de :     2012-09-26 16:56

Agendă încărcată, în şapte puncte, pentru Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) de joi, 27 septembrie.

Avioanele F-16, starea Armatei şi credibilitatea României, pe agenda CSAT

Avioanele F-16, starea Armatei şi credibilitatea României, pe agenda CSAT

Potriviti unui comunicat al Administraţiei Prezidenţială, o şedinţa a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de Traian Băsescu, va avea loc joi, începând cu ora 11.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse, printre altele, şi următoarele teme: 1. strategia pentru refacerea credibilităţii României; 2. starea Armatei României; 3. demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene; 4. evaluările privind ameninţările la adresa securităţii naţionale; 5. procedurile pentru aplicarea prevederilor Art. 46, Alin. (9), din Legea Concurenţei nr. 21/1996 cu modificările şi completările ulterioare; 6. Proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru implementarea acesteia; 7. vulnerabilităţile de securitate identificate în contextul atentatului de la Burgas (Bulgaria).

În cadrul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională, susţine Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, potrivit Guvernului României, premierul Victor Ponta va participa joi la şedinţa CSAT..
Alte stiri din: Armata Afisari - 433
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante