Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte

De ce s-a dus ministrul Apărării la spital

Scris de :     2018-01-04 21:48

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a făcut joi, 4 ianuarie, o vizită de lucru la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București (SUUMC).

Mihai Fifor s-a întâlnit cu echipa de conducere a spitalului, a discutat cu directorul general, generalul de brigadă medic conf. univ. dr. Florentina Ioniță, despre activitățile curente ale spitalului, a analizat stadiul proiectelor de modernizare, amenajare a clădirilor şi infrastucturii (instalații de apă, lumină, canalizare etc).

Un alt subiect de pe agenda întâlnirii a fost planul de modernizare şi extindere al SUUMC pentru care s-a decis, încă de anul trecut, alocarea fondurilor necesare realizării studiului de fezabilitate și elaborării proiectului.

Prin aplicarea Legii nr. 167/ 2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 346/ 2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” este în subordinea nemijlocită a ministrului apărării naţionale.

SUUMC îndeplinește dubla misiune – de spital regional, pe timp de pace, care asigură un act medical performant, și de unitate medicală militară ROL 4, pe timp de război, capabilă să acorde asistenţa medicală la standardele solicitate de aliaţii noştri din cadrul NATO.
Alte stiri din: Armata Afisari - 380
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Alertă METEO. Cod galben de ninsori şi vânt puternic Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante