Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii | NASA a testat sistemul de energie nucleară pentru misiunea pe Marte

Debarcare spectaculoasă a infanteriei marine americane la Capu Midia VIDEO

Scris de :     2011-08-03 19:41

În cadrul aplicaţiei Summer Storm 2011, miercuri, a avut loc cea mai spectaculoasă parte a exerciţiului prin debarcarea desantului maritim de la bordul navei USS Whidbey Island pe plaja de la Capu Midia.

Summer Storm 2011

În aproximativ o jumătate de oră de la părăsirea navei USS Whidbey Island, militarii americani au ajuns la ţărm, în dreptul poligonului Capu Midia, cu ajutorul unor blindate amfibii. Americanii, împreună cu infanteriştii marini români, s-au regrupat pe plajă. Potrivit scenariului aplicaţiei, scopul acţiunii de desant a fost atacarea unei baze strategice de pe mal, aflată sub ocupaţia unor rebeli insurgenţi, operaţiune finalizată cu victoria trupelor care au debarcat.

La aplicaţie au participat aproximativ 350 de infanterişti marini, din cadrul Diviziei 22 expediţionare americane, şi 200 de militari români din cadrul Batalionului 307 Infanterie Marină şi ai Divizionului Nave Minare-Deminare.

După terminarea exerciţiului, militarii americanii s-au urcat în amfibii şi s-au îndreptat spre nava lor. Trupele americane de la bordul USS Whidbey Island vor pleca spre strâmtoarea Bosfor, urmând să se alăture Flotei a 6-a americană din Marea Mediterană.
Alte stiri din: Armata Afisari - 890
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Alertă METEO. Cod galben de ninsori şi vânt puternic Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante