Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Nobel 2019 - Cine este laureatul premiului pentru pace | Doi bărbaţi, arestaţi în Florida după ce au îmbătat un aligator | Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti

Dogaru cere militarilor în rezervă să boicoteze ZIUA ARMATEI ROMÂNE !

Scris de :     2011-10-24 17:42

Pe 25 Octombrie, nu se va organiza nici o acţiune de luptă sindicală pentru că nu ne interesează războiul de imagine dintre doi trădători istorici ai naţiei. Pe 25 Octombrie, SCMD nu va organiza şi nu va participa la nici o acţiune comemorativa decât in situaţia în care suntem invitaţi oficial, de autorităţi, ca militari in rezervă, pentru că altfel ar însemna să depunem coroane pe mormântul defunctei noastre calităţi. Doar 170 de colegi, membri ai SCMD, si-au dobândit în justiţie, definitiv şi irevocabil, statutul de cadru militar în rezervă! Deocamdată!

Mircea Dogaru(s), impreuna cu alti sindicalisti militari la un miting de protestEste incredibil, aberant, pur şi simplu ne necrezut. Preşedintele unei asociaţii a militarilor, şi-l numim aici SCMD, singurul sindicat al militarilor, sindicat care se pretinde prin cuvântul preşedintelui său portstindardul apărării drepturilor militarilor, cel care este nu numai militar în rezervă, ci şi istoric, ISTORIC MILITAR, cere militarilor să boicoteze ZIUA ARMATEI.   Mircea Dogaru cere sindicaliştilor nici mai mult nici mai puţin decât să îşi renege profesia, convingerile de-o viaţă, tradiţiile, jertfa înaintaşilor, dragostea faţă de înaintaşi, unchii, bunicii, taţii, rudele decedate în război, pentru că domnia sa nu a fost ivitat să participe la ceremonie, pentru că altfel nu se explică sintagma decât în situaţia în care suntem invitaţi oficial, de autorităţi, ca militari în rezervă “ .

Nu este prima oară când Dogaru aşteaptă invitaţie şi are izbucniri de orgoliu, simţindu-se neglijat. Acum o lună a cerut sindicaliştilor să nu participe la o întâlnire a unor parlamentari membrii ai comisiilor de apărare cu militarii rezervişti, pentru acelaşi motiv, nu fusese invitat personal la eveniment.

Se pare că strategia de acţiune a sindicatului are la bază ambiţiile şi orgoliile personale ale preşedintelui de sindicat şi nu interesele, convingerile şi tradiţiile armatei sau ale membrilor de sindicat. Mă întreb retoric dacă nu cumva Dogaru aşteaptă să fie invitat şi la sărbătorirea propriei zile de naştere.

Eu, ca român şi militar în rezervă, am să particip la acest eveniment, alături de foştii mei colegi, alături de prieteni, iar pentru colegii care aşteaptă invitaţie, o lansez eu : Veniţi alături de români, lăsaţi orgoliile şi ambiţiile!  25 Octombrie, până ce va fi schimbată, rămâne sărbătoarea sfântă a ARMATEI ROMÂNE , indiferent cine îşi mai sărbătoreşte ziua de naştere  sau alt eveniment în această zi.

 Acum un an de zile, acelaşi Dogaru, chema sindicaliştii militari la luptă sindicală, cu ocazia aceleiaşi zile, într-o demonstraţie de protest care se opunea volens nolens  sărbătorii  colegilor activi.  Acum, le cere sindicaliştilor să stea în casă, şi să nu se alăture ţării.  Doreşte Dogaru să transforme acest sindicat într-un sindicat al antisocialilor, al ciudaţilor şi renegaţilor?
Alte stiri din: Armata Afisari - 2,680
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante