Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

EXPLOZIE la un depozit de muniţii

Scris de :     2018-10-09 11:08

O explozie a avut loc la un depozit de muniţie situat la 176 km est de capitala Kiev marţi dimineaţă, informează printr-un comunicat Ministerul Apărării din Ucraina, potrivit agenţiei Reuters. Aproximativ 10.000 de persoane au fost evacuate, după explozie.

Zona din apropierea depozitului este evacuată, se arată în comunicat. Şeful forţelor armate din Ucraina se va deplasa în zona respectivă. Nu a fost menţionată nicio victimă.

Mii de persoane au fost evacuate în urma exploziei 

Spaţiul aerian pe o rază de 20 km a fost închis, iar transportul rutier şi feroviar a fost suspendat. Mii de persoane au fost evacuate, se arată într-un comunicat al serviciilor de intervenţie. Nu a fost menţionată nicio victimă şi nu este clar dacă exploziile un accident sau un sabotaj. De asemenea, şeful forţelor armate ale Ucrainei s-a deplasat la faţa locului. În ultimii ani s-au înregistrat mai multe incendii mari la depozitele de muniţii şi arme, începând din 2014.

Anul trecut, exploziile masive care au avut loc la un depozit militar din regiunea Vinniţa, la 270 km vest de Kiev, au obligat autorităţile să evacueze 24.000 de persoane.
Alte stiri din: Armata Afisari - 211
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante