Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Fundația Colegiului Național de Apărare – 25 de ani de la înființare

Scris de :     2018-10-29 09:23

Fundația Colegiului Național de Apărare aniversează miercuri, 31 octombrie 2018, la sala de Marmură a Cercului Militar Național, 25 de ani de la înființare.

Cu această ocazie, personalități militare și civile care au sprijinit de-a lungul timpului activitățile Fundației Colegiului Național de Apărare vor primi diplome de excelență.

Fundația Colegiului Național de Apărare va acorda și alte premii, precum și o bursă specială pentru un student militar român care a fost admis la Academia West Point, cea mai importantă instituție de învățămâmn militar superior din SUA .

Înființată în anul 1993, Fundația Colegiului Național de Apărare este un think tank specializat în gândire strategică, o organizație independentă, neguvernamentală și nelucrativă.

Principalul scop al Fundației, potrivit statutului, constă în identificarea, susținerea și promovarea intereselor României în domeniul securității și apărării naționale.

În anul 2004, printr-o Hotărâre a Guvernului României, organizația a căpătat statut de utilitate publică.

Membrii Fundației Colegiului Național de Apărare sunt, în principal, absolvenți ai Colegiului Național de Apărare, cea mai înaltă formă de învățământ superior în domeniul securității și apărării naționale.
Alte stiri din: Armata Afisari - 139
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante