Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video) | Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari | Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni

Fundația Colegiului Național de Apărare – 25 de ani de la înființare

Scris de :     2018-10-29 09:23

Fundația Colegiului Național de Apărare aniversează miercuri, 31 octombrie 2018, la sala de Marmură a Cercului Militar Național, 25 de ani de la înființare.

Cu această ocazie, personalități militare și civile care au sprijinit de-a lungul timpului activitățile Fundației Colegiului Național de Apărare vor primi diplome de excelență.

Fundația Colegiului Național de Apărare va acorda și alte premii, precum și o bursă specială pentru un student militar român care a fost admis la Academia West Point, cea mai importantă instituție de învățămâmn militar superior din SUA .

Înființată în anul 1993, Fundația Colegiului Național de Apărare este un think tank specializat în gândire strategică, o organizație independentă, neguvernamentală și nelucrativă.

Principalul scop al Fundației, potrivit statutului, constă în identificarea, susținerea și promovarea intereselor României în domeniul securității și apărării naționale.

În anul 2004, printr-o Hotărâre a Guvernului României, organizația a căpătat statut de utilitate publică.

Membrii Fundației Colegiului Național de Apărare sunt, în principal, absolvenți ai Colegiului Național de Apărare, cea mai înaltă formă de învățământ superior în domeniul securității și apărării naționale.
Alte stiri din: Armata Afisari - 128
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante