Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Mişcări de trupe – oamenii lui Meleşcanu revin în Ministerul Apărării

Scris de :     2012-05-10 18:42

Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a început să facă primele numiri în funcţii imediat după preluarea mandatului. După înlăturarea lui Viorel Oancea din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare a Ministerului Apărării Naţionale şi numirea lui Sebastian Huluban pe acest post, Dobriţoiu a continuat seria schimbărilor.

Andreea Dumitru, Teodor Melescanu si generalul (r.) Florea Posteucă

Foştii oameni de încredere ai lui Teodor Meleşcanu au fost cooptaţi în echipa actualului ministru al Apărării. Este vorba despre generalul (r.) Florea Posteucă şi Andreea Dumitru. Posteucă este noul consilier al lui Dobriţoiu iar Andreea Dumitru va coordona activitatea de relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale. Ea a fost purtătoarea de cuvânt al lui Meleşcanu în perioada cât acesta a condus MApN.

În următoarele zile urmează noi schimări în funcţii, atât la cabinetul ministrului apărării cât şi la nivelul de conducere ale unor direcţii centrale ale Ministerului Apărării Naţionale aflate în coordonarea ministrului, dar nu sunt excluse modificări radicale şi în câteva direcţii din Statul Major General.
Alte stiri din: Armata Afisari - 2,500
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste