Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

NATO dezminte exercițiile din Marea Neagră

Scris de :     2014-04-25 16:40

NATO dezminte desfășurarea de exerciții maritime militare în Marea Neagră, a anunțat vineri un reprezentant al serviciului de presă al Alianței Nord-Atlantice.

NATO dezminte exercițiile din Marea Neagră.

”În prezent, în Marea Neagră nu au loc exerciții NATO. În apele Mării Negre nu se află nave sub comandament NATO”, a afirmat reprezentantul Alianței citat de agenția de presă rusă sub rezerva anonimatului.

El a precizat că în Marea Neagră se află acum nave ale unor aliați în cadrul NATO, dar că ”aceste desfășurări de forțe nu sunt sub egida NATO”.

În ultima perioadă, în Marea Neagră s-au aflat două nave ale forțelor maritime americane — distrugătorul USS Donald Cook, dotat cu sisteme antibalistice Aegis, și fregata USS Taylor. Distrugătorul Donald Cook a părăsit joi apele Mării Negre, precizează ITAR-TASS. În prezent, în Marea Neagră se află fregata USS Taylor și fregata franceză Dupuy de Lome.
Alte stiri din: Armata, rss 1asig Afisari - 269
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante