Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Schimbări la vârful MApN

Scris de :     2012-05-15 17:14

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Dan Tătaru a fost numit secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale, în locul lui Mihai Vasile-Ozunu.

Floarea Şerban, prima femeie general din Armata Română, trecută în rezervă în februarie 2010 de către preşedintele Traian Băsescu, a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat pentru armamente în Ministerul Apărării Naţionale.Până să fie trecută în rezervă, Floarea Şerban a condus Direcţia de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN. Funcţie de secretar de la Armamente a fost vacantă foarte mulţi ani,  conducerea fiind asigurată de generalul maior Cătălin-Adrian Moraru, care are funcţia de locţiitor al şefului Departamentului pentru Armamente.

Dan Tataru,secretar de stat in MApN

În momentul de faţă, Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării, a înlocuit toţi secretarii de stat din conducerea MApNDan Tătaru a mai fost secretar de stat la MApN în perioada ianuarie – octombrie 2009.

Potrivit surselor  Ziua Veche, în interiorul armatei vor mai avea loc câteva schimbări spectaculoase la nivelul de conducere ale unor direcţii aflate în subordonarea ministrului Apărării.
Alte stiri din: Armata Afisari - 3,500
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste