Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Sindicatul militarilor îşi pune poalele în cap-scuze şi acuze!

Scris de :     2011-02-11 15:36

Protagonişti: Rânciog Dumitru zis JOHN ALL TRADES , Coordonator secretariat tehnic şi administrator general de Internet, după cum scrie pe blogul SCMD  şi NU  responsabil secretariat general, aşa cum îi place să îşi spună ; Icleanu Dragoş – militar rezervist onest, secretarul comisiei de audit care şi-a depus recent procesul verbal al controlului, încercând să păstreze discreţia asupra celor constatate. 

SINDICAT MILITARILOR  Gravitatea şi conţinutul celor expuse mă scutesc de orice comentarii. Am păstrat textul original fără a modifica greşelile gramaticale, tocmai pentru a nu fi acuzat de răstălmăcirea celor  afirmate de cei doi.

  Subject: afirmaţii fără temei

  To:secretariatscmd@yahoo.com

  Date: Wednesday, February 9, 2011, 4:13 AM

   Bună dimineaţa Dl Rânciog.

  1. În comentariile Dvs oferite Dl Gl Zăpor faceţi o afirmaţie prin care, pe mine personal şi pe membrii echipei de verificare probabil, (nu i-am întrebat) ne jigniţi şi ne aduceţi prejudicii de imagine: Aţi afirmat următoarele:

  ”Acestea sunt TOATE ”fărădelegile”, cu excepţia a două-trei pe care eu, lt. col.Rânciog, le ştiu, dar spre surprinderea mea nu au apărut aici. Deduc că Dl. Zapor sau echipa de control economico financiar au avut şi au oarecare motive de a le trece sub tăcere. Eu nu am de gând să trec nimic sub tăcere şi promit tuturor sindicaliştilor militari că nu voi ascunde nimic din ceea ce ştiu referitor la SCMD. Şi mai promit că îmi voi rupe (cu părere de rău) din timpul dedicat muncii în Secretariat pentru a afla tot ceea ce se petrece în cadrul SCMD central şi la filiale. Abia aştept să citesc şi eu raportul echipei de verificare economico-financiara”.

  a. Care sunt cele două-trei fărădelegi pe care noi le-am trecut sub tăcere. Vă rog să le publicaţi pe site-uri sau dacă vreţi, puteţi să ni -le aduceţi al cunoştiinţă. Spre ştiinţa Dvs., echipa nu a trecut nimic cu vederea şi nici nu a exagerat nimic. Dacă Dvs, şi ceilalţi membrii ai Cd şi secretariatului, care aţi fost chestionaţi, nu aţi vrut să puneţi la dispoziţia echipei de verificare (verbal sau înscris) toate datele pe care le cunoaşteţi, potrivit legii (va rog să o căutaţi), sunteţi vinovat/ vinovaţi.

  b. Vă aduc la cunostiinţă că voi proceda perfect statutar. În primul rând mă voi adresa preşedintelui de filială şi-i voi aduce la cunostiinta jignirile aduse de Dvs. Preşedintelui de filială îi voi solicita să aducă la cunoştiinţa membrilor de sindicat raportul întocmit de echipă. Mă voi adresa în scris  Preşdintelui sindicatului pentru ai prezenta cele afirmate de  Dvs.

  c. Vă aduc la cunostiinţă că am contactat avocatul şi în funcţie de postările Dvs pe site-uri, în calitatea oficială pe care o aveţi cât şi ca persoană fizică, pregătim acţiunile premergătoare a vă da în judecată, atât ca oficial al sindicatului cât şi că persoană fizică.

  2. După cum am văzut, aţi trecut printr-un mod mârşav, de a ataca echipa de verificare. Pe grupul de Discuţii  ”Sindicatul cadrelor militare,  pe care l-aţi deschis pe pagina principală a SCMD-ului,  Dl Marinescu Ion (ştiu că sunteţi Dvs sub această identificare) prezintă o situaţie legată de Monac. Murdăria existentă între Dvs , membrii fondatori, nu mă interesează. Dvs,membrii fondatori aţi înfiinţat sindicatul şi tot Dvs îl veţi desfiinţa dacă va comportaţi aşa. Pe mine mă interesează, că îmi aduceţi prejuducii de imagine prin afirmaţiile pe care le induceti sindicaliştilor. Dl.Rânciog, se vede că nu a-ţi citit raportul. Ceea ce Dl.Marinescu (pseudonumul Dvs probabil) relateza este constatat în Raport, iar propunerea echipei de verificare făcută, cum prea bine ştiţi că eraţi de faţă, a fost de recuperare a prejudiciului. Încă ceva Dl Rânciog, nici Dl.Marinescu nu prezintă corect valoarea prejudiciului, probabil pentru că nu a citit raportul. Valoarea este mai mare. Va ofer posibilitatea de a avea satisfacţia de a conatata cest amănunt . 

  Acest e-mail îl voi trimite inregii echipe de verificare spre ştiinţă.

  3. Sunt încă deschis la dialog, fără a se afişa murdăriile din interiorul CD al SCMD, pe site-uri. Nu sunt pentu a ne spăla rufele în public. Cu stimă Dragoş Icleanu .

  P.S. Aveţi acordul meu de a prezenta acet e-mail Preşedintelui sindicatului.

   Cu stimă. 

 11 februarie 2011, 00:53


 From: Sindicatul Militarilor Secretariat 

  To: Icleanu Dragoş 

   Sent: Thu, February 10, 2011 12:14:11 AM

   Subject: Re: afirmaţii fără temei

   Bună seara domnule Icleanu,

  M-a lăsat perplex mesajul dumneavoastră! 

   Este o vorba românească – unde dai şi unde crapă!

 Aşa cum m-aţi citat mai jos, cu exactitate, rezultă în mod indubitabil că eu nu vă acuz pe dvs sau pe Comisia de control economico financiar. Am făcut o deducţie logică, în condiţiile în care am declarat şi confirm încă odată că încă nu am citit Raportul comisiei:

 –  Ori dl Zapor, care afirmă în mod repetat că este în posesia raportului comisiei de control, a omis cu bună ştiinţă unele nereguli comise;

  -Ori Comisia de control nu a consemnat toate neregulile.

    Asta, domnule Icleanu, nu este acuzaţie la adresa comisiei.

  După ce voi citi constatările comisiei de control, le voi face publice.

  Nu ştiu la ce va referiţi când spuneţi că, citez: 

    “” mă voi adresă preşedintelui de filiala şi-i voi aduce la cunostiinta jignirile aduse de Dvs.Preşedintelui de filială îi voi solicita să aducă la cunostiinta membrilor de sindicat raportul întocmit de echipă…””. 

  Care preşedinte? Ce jigniri?

   “” Va aduc la cunostiinta că am contactat avocatul şi în funcţie de postările Dvs pe site-uri, în calitatea oficială pe care o aveţi cât şi că persoană fizică, pregătim acţiunile premergătoare a va   ,   oficial  sindicatului     .””

  Iar n-am înţeles cine sunteţi cei care preagatiti acţionarea mea  justiţie  pentru care .

   N-am nici o  cu dl Marinescu , din  am văzut, nici domnia  nu are nimic   reproşeze. Aştept lămuriri.

   Toate bune!

  SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

   Secretariat

   Lt. col. (r) Rinciog Dumitru

   Telefon: 0725 562 223

   Fax: 0318177371

  : Bucureşti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1

   E-mail: secretariatscmd@yahoo.com 

   Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/ 

   11 februarie 2011, 00:56

  From: Icleanu  

  Subject: Fw: afirmaţii fără temei

  To: secretariatscmd@yahoo.com

   Date: Thursday, February 10, 2011, 7:44 AM

    , Dl.Rânciog.

   1. Dvs, cunoşteaţi cu exactitate că  Dl.Zăpor nu are nici un document al  echipei de verificare/ Dvs. cunoasteati poziţia Gl Cristian, însuşită   de toată echipa   , aceea de a nu discuta absolut nimic despre raport până  când CD  îl va  face pubilc.Cunoscând acestea trebuia –  să ”RETEZEATI” acestiu general, elanul muradar, nu să induceti cititorilor ideea că echipa   a acuns ceva. A-ţi  fost în sală în seara     de de 25.11.2009, când CD a aprobat componenţa echipei de verificare şi   am spus tare  răspicat  că eu ”………nu  omul lui Monac. Eu  plătitorul de cotizaţie care vrea  ştie ce  s-a făcut cu banii mei„. Dar ATENŢIE !!!, informaţiile se scurg din sediul SCMD central, pentru  aveţi  Dvs., cei ce lucraţi zilnic aclolo aveţi între dvs o persoana sau mai multe,

care transmit intenţionat, deformat  exagerat toate inforamtiile,  bune  rele, celor din  afara sindicatului. Mai  mult, chiar mint cu renusinare.  Acestea sunt motivele care m-au făcut să înţeleg în acest mod exprimarea Dvs;

    2. Conform statutului  aşa cum a hotărât CD, nu Dvs  când  cum faceţi public acest Documet.Este a nu ştiu   când Dvs.  depăşiţi atribuţiunile conferite de  postului,   îndreptăţeşte pe toţi membrii  nu   ”cu ochi buni”.

   3. Am adus la cunostiinta BO sect6, insinuările din comentariul Dvs, referitoare la faptul  că echipa  a acoperit ceva. Aducându-mi prejudicii de imagine prin postările Dvs.   vă voi  chema  instanţei.

   4. Preşedintele Filialei sector 6, jignirile, insinuările: ”Deduc   că Dl.Zăpor sau echipa     de control economico financiar au avut  au oarecare motive de a le trece sub tacere”. 

 Expuneţi pe site sau aduceţi la cunostiinţa echipei, în faţa CD, motivele şi documentele pe care le- am acoperit.

  5. Eu şi avoctul meu.

  6. Nu aveţi nici o legătură cu Dl Marinescu? De unde cunoaşte Dl Marinescu cele afirmate în articol. De la Dvs, de la noi echipă de verificare (ceea ce pentru mine este excus), şi de la D-na şi Domnul Monac, care nu cred că ei ar fi fost capabili să scrie despre ei, aşa ceva pe site.

   Tot ce a apărut până acum legat de fonduri, a apărut din vină Dvs, a membrilor fondatori, şi în special a economistului, DlApostol.

    În nume personal vă sugerez următoarele: sunteţi, printe fondatorii acestei deosebite asociaţii, unice în Europa (ştiu cu siguranţă acest lucru), dar va rog, pentu că Dvs fondatorii să nu o distrugeţi în interior, de urgenţă clarificaţi în Comitetul Director:

  – cine dintre Dvs doreşte să transforme sindicatul în partid?

  – încetaţi mâncătoria între Dvs membrii Cd şi ai secretariatului,

  – renunţaţi la orgoliile şi frustrările personale căpătate ani buni cât aţi fost şefi în armată;

   – dovediţi transparenţa, comunicare, organizare şi respect faţă de filialele din teritoriu. Filialele din teritoriu, nu va văd cu ”ochi buni” pentru că nu le ascultaţi şi nu le ajutaţi,

   – procedaţi legal în tot ceea ce faceţi pentru că toate structurile statului sunt împotrivă sindicatului, şi aşteaptă momentul potrivit pentru a distruge aeasta asociaţie;

   – feriţivă de persoane care vor să va ”ia” ceea ce Dvs.aţi clădit. Se învârt foarte mulţi profitori cu grade mari în jurul Cd,

   – acceptaţi consilierea, şi lăsaţi ”orgoliul de atotstiutori”, pentru că aveţi oameni deosebit de pregătiţi în toate domeniile;

   Mă opresc aici. Cu respect Dragoş Icleanu. 

   11 februarie 2011, 00:59


  Friday, February 11, 2011 12:43 AM

  From: “Sindicatul Militarilor Secretariat

   To: “Icleanu Dragoş” 

   Cc: sindicatul-militarilor@googlegroups.com, roarmy230@yahoogroups.com 

     Bună seara domnule Icleanu,

   Putem continuă acest dialog al surzilor la infinit, dar cred că sunteţi de acord cu mine că mai bine ne-am folosi acest timp pentru dezvoltarea SCMD-ului.

    Eu mă supun hotărârilor Comitetului Director, aşa cum am făcut şi până acum. Asta însă nu înseamnă că nu am dreptul la opinie personală. Iar opinia mea declarată, pe care o susţin în mod public şi pentru care mă voi bate că CD să şi-o însuşească, este că raportul echipei de verificare economico financiară trebuie să fie făcut public, ad literam, adică trimisă o copie la fiecare filiala a SCMD, evident în situaţia în care CD constată că acest raport a fost întocmit în mod profesionist, este corect şi este complet. 

    Consider că nici în problema folosirii banilor, Comitetul Director şi Birourile Operative ale filialelor nu au de ce  se ruşineze.  Cu bani    , am realizat o organizaţie la nivel , o organizaţie, cu filiale puternice, pe care ne putem . Dacă în aceste   aceste zile  primiti  pensia completă , acest lucru se datorează numai SCMD-ului.

  Declar, încă  odată, şi   este evident pentru oricine citeşte cu atenţie comentariile mele pe   marginea scrisorii Gl.Zăpor că    nu am calomniat membrii echipei de control. Vreau doar  să studiez şi  eu acest raport, din scoarţă în scoarţă   . Apoi, îmi voi spune părerea despre raport   şi despre membrii comisiei de control.

  Consider  am aceste drepturi,  oricare sindicalist, de altfel.

  Cu stimă,

  SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

  Secretariat

  Lt. col. (r) Rinciog Dumitru

  Telefon: 0725 562 223

  Fax: 0318177371

  : Bucureşti, Bd. Poligrafiei, nr.4, Sector 1

  E-mail: secretariatscmd@yahoo.com 

   Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/

  Sursa acestuis chimb de e-mailuri o găsiţi aici 
Alte stiri din: Armata Afisari - 2,286
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante