Acasa Top SecretServicii secrete Un fost agent KGB s-a sinucis lângă monumentul victimelor NKVD

Un fost agent KGB s-a sinucis lângă monumentul victimelor NKVD

scris de M.A.
388 Afisari

Un fost angajat al FSB (fost KGB) s-a sinucis lângă monumentul victimelor regimului stalinist din regiunea Sverdlov, Rusia.

Un fost agent KGB s-a sinucis lângă monumentul victimelor NKVD

Un fost agent KGB s-a sinucis lângă monumentul victimelor NKVD

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de o măturătoare care făcea curăţenie în jurul monumentului, scrie portatul rusesc Life News, preluat de apropomagazin.md. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au descoperit că bărbatul îşi trăsese un glonţ în cap. Alături se afla o scrisoare de adio. „Nu învinuiţi pe nimeni de moartea mea. Oameni, aveţi grijă unii de ceilalţi – viaţa e atât de frumoasă!”. De asemenea, fostul agent KGB şi-a cerut iertare pentru represaliile la care au fost supuse victimele regimului stalinist.

Bărbatul s-a dovedit a fi fost ofiţer FSB, care începând cu 1999 a ocupat o funcţie importantă în cadrul Serviciului Secret din Rusia. El a făcut parte până în ultimele zile ale vieţii din comisia pentru reabilitarea persoanelor care au fost căzut victime sistemului represic stalinist în anii ’30-’50. Fostul agent nu a ales din întâmplare locul unde s-a sinucis. Pe plăcile monumentului sunt înscrise 18.500 de nume ale persoanelor împuşcate de NKVD.

4 comentarii

BULA 26-01-2013 - 05:32

A fost sinucis, dupa regulile interne ale KGB.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-01-2013 - 22:14

Este mana O ,maie VREI , shankerule !

CONGO 26-01-2013 - 11:28

B U L S H I T T O T A L

Cum adica 18500 de victime? Cine a furat zerourile?

Banditii FSB zic …”Fostul agent nu a ales din întâmplare locul unde s-a sinucis. Pe plăcile monumentului sunt înscrise 18.500 de nume ale persoanelor împuşcate de NKVD.” … Retinem deci cuvintele „din intamplare” si „18500 de nume ” caci stim ca intoxicarile KGB-iste amesteca adevarul cu minciuna.

Da, este adevarat ca sunt 18500 de nume, acestea insa au fost alese la intamplare din masa uriasa de victime KGB, si reprezinta o particica infima din cifra totala.

andra 26-01-2013 - 20:00

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult