Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Alegeri Focsani. Triunghiuri electoral – amoroase

Scris de :     2016-05-28 07:58

Alegeri – Focsani. Presa locala din Focsani, timorata la maxim, a dezvaluit curajos, dar fara sa scrie negru pe alb nume de cetateni politici, un scandal care sufoca de curiozitate orasul in aceste zile.

Cristi Misaila, candidatul PSD la primaria Focsani

Cristi Misaila, candidatul PSD la primaria Focsani

Doar din surse publice, iata, ii ajutam pe colegii din Focsani sa prinda putin curaj: da, e vorba de Marian Oprisan, seful PSD Vrancea, de Cristi Misaila, candidatul PSD la Focsani si, inevitabil, de Lucretia!
Alegeri – Focsani. Familie clasica, situatie clasica nu numai in Vrancea, posibila oriunde: sotul Edi -sofer la Oprisan, sotia Lucretia– secretara lui Oprisan. Ipoteze perfecte pentru nasterea unui triunghi, atunci nici macar isoscel, ci oarecare. Din una in alta, aflandu-se in tot targul cine cu cine formeaza triunghiul, cuplul sofer – secretara divorteaza, doamna Lucretia devine “ doamna presedinte de CJ” nascandu-se alt cuplu, de amanti la vedere.

Alegeri – Focsani. A trecut timpul, seful psd –ului Vrancea Oprisan a gasit o blonda, iar Lucretia a ramas cu onoarea nereperata..
I-a reperat-o, e adevarat, dupa ceva timp, domnul Misaila, candidatul PSD la primaria Focsani, subalternul lui Oprisan, fost subprefect.
Misaila spune ca divorteaza de sotia lui care ramane astfel fara casa si cu doi copii infiati…
Lucretia spera sa devina doamna primar, ca de asta l-a convins pe Misaila sa candideze. Nu stim cine va fi nasul.
Opinia publica din Focsani se intreaba acum pe Facebook daca este vorba de un triunghi amoros echilateral, cu drepturi egale pentru fiecare latura componenta.
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 2,018
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante