Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

De ce s-a certat Ponta cu Gabi Oprea ?

Scris de :     2013-07-16 16:31

Surse din anturajul lui Victor Ponta ne-au dezvăluit faptul că, de ceva vreme, relaţiile dintre premierul Ponta şi vice-premierul Gabriel Oprea s-au răcit brusc. Motivul pare să fie acela că Victoraş nu vrea să-i dea mână liberă generalului Oprea să se implice mai mult în conducerea celor două ministere de forţă: Apărarea şi Internele.

Gabi Oprea nu a mai fost văzut prea des nici pe la şedinţele USL, ba mai mult, trâmbiţata fuziune dintre PSD şi UNPR a rămas doar în stadiul de discuţii. Prin urmare, gurile rele spun că dacă Victor Ponta nu-i va da satisfacţie lui Gabi Oprea, al cărui orgoliu a fost puternic şifonat, în toamnă am putea asista la o dezertare a UNPR-ului, care va pleca cu căţel şi purcel în tabăra altui partid care stă să apară şi care ar avea nevoie musai de reprezentanţi în Parlamentul României
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 3,437
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste