Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video) | Schimbare majoră în noua Lege a Asociaţiilor de proprietari | Drone MQ-9 Reaper, la Baza aeriană Câmpia Turzii | Regimul alimentar în cazul gastritei | Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni

Deranj mare la Camera de Conturi Buzău pornit de la București

Scris de :     2017-09-24 20:23

Încă din iarnă, când a fost parașutată la Camera de Conturi Buzău de la ANAF, Sanda Preda s-a lăudat că după pensionarea șefei în funcție ea va prelua puterea. Ceea ce s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă.
Numai că, la concursul ținut în fața comisiei de la Curtea de Conturi, prezidată de unul dintre vicepreședinții lui Nicolae Văcăroiu, Sanda Preda a ieșit plângând din sală pentru că nu a știu nimic. Culmea, ea a fost declarată învingătoare în dauna celorlalți doi contracandidați.
Dacă e cineva interesat, înregistrarea audio-video a simulacrului de concurs există la Curtea de Conturi.
În Camera de la Buzău se vorbește că Sanda Preda are unicul merit că e prietenă cu nevasta lui Călin Popescu Tăriceanu și că notele i-au fost schimbate a doua zi după oral.
Un amic al lui Tăriceanu, consilierul de Conturi Nicu Marcu trage sforile să fie numit vicepreședinte după plecarea la începutul lunii octombrie a echipei executive actuale. Nicu Marcu este profesor universitar cu multe interese în domeniul învățământului, dar, culmea, el răspunde din partea Curții de Conturi de Educație și Cercetare.
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 1,029
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante