Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Wang Fuman, băiețelul cu părul de gheață | Ce își doresc românii în 2018 | Fenomene astronomice în anul 2018 | Horoscopul anului 2018 | Preotul Necula: Nu sunt dezamăgit de politicieni

Deranj mare la Camera de Conturi Buzău pornit de la București

Scris de :     2017-09-24 20:23

Încă din iarnă, când a fost parașutată la Camera de Conturi Buzău de la ANAF, Sanda Preda s-a lăudat că după pensionarea șefei în funcție ea va prelua puterea. Ceea ce s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă.
Numai că, la concursul ținut în fața comisiei de la Curtea de Conturi, prezidată de unul dintre vicepreședinții lui Nicolae Văcăroiu, Sanda Preda a ieșit plângând din sală pentru că nu a știu nimic. Culmea, ea a fost declarată învingătoare în dauna celorlalți doi contracandidați.
Dacă e cineva interesat, înregistrarea audio-video a simulacrului de concurs există la Curtea de Conturi.
În Camera de la Buzău se vorbește că Sanda Preda are unicul merit că e prietenă cu nevasta lui Călin Popescu Tăriceanu și că notele i-au fost schimbate a doua zi după oral.
Un amic al lui Tăriceanu, consilierul de Conturi Nicu Marcu trage sforile să fie numit vicepreședinte după plecarea la începutul lunii octombrie a echipei executive actuale. Nicu Marcu este profesor universitar cu multe interese în domeniul învățământului, dar, culmea, el răspunde din partea Curții de Conturi de Educație și Cercetare.
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 464
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Alertă METEO. Cod portocaliu de vreme rea Citeste
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante