Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Generalul Rotaru, fost şef al DGIA, joacă şi câştigă

Scris de :     2013-02-13 18:10

Generalul (r.) Gheorghe Rotaru, fost şef al serviciilor secrete din armată şi etern consilier al ministrului Apărării este şi un împătimit jucător la Loteria Română. Generalul Rotaru face jocuile şi în politica dâmboviţeană, dar şi în lumea jocurilor de noroc. Şi câştigă în ambele cazuri.

Dacă în domeniul profesional are o carieră impresionantă şi a ocupat funcţii importante în domeniul spionajului militar, ajungând şef al DGIA şi consilier al tuturor miniştrilor ai apărării din ultimii 7 ani, şi în domeniul jocurilor de noroc a avut noroc, câştigând de cel puţin două ori la loterie premii consistente. Potrivit informaţiilor obţinute de Ziua Veche, Rotaru a dat lovitura şi a câştigat  la loto peste 800 de milioane de lei vechi. Prima dată în 2004, când a ridicat de la casieria loteriei peste 200 de milioane de lei vechi, ulterior, în iunie 2009, când a încasat de la Loteria Română aproape 60.000 de roni.
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 2,631
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste