Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

În ciuda procurorilor, domnişoarele cu plată au revenit pe anunţul.ro

Scris de :     2016-01-12 00:09

Site-ul anunţul.ro este urmărit penal pentru proxenetism, după ce procurorii au stabilit că prin intermediul acestuia erau racolaţi “clienţi” de către mai multe persoane, instanţa stabilind ca să nu mai fie publicate anunţuri la rubrica “Ea caută partener”.

anunturi sex pe baniRubrica Matrimoniale din cadrul site-ului www.anuntul.ro a fost interzisa in data de 3 aprilie 2015 conform deciziei Ministerului Public.
În urma prezentării în faţa instanţei, judecătorii au stabilit ca firma Anunţul Telefonic SRL să nu mai aibă voie să desfăşoare activităţi de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracţiunea de proxenetism.
Cu toate acestea, anunţurile prin care fetele oferă servicii sexuale contra cost au reapărut pe site-ul anunţul.ro, la o altă rubrică, iar în loc de prezentarea explicită a serviciilor oferite se precizează doar diferite servicii de “masaj de relaxare care te face sa te simti in al 9-lea cer”.

După cum se poate observa şi în fotografie, rubrica prestări servicii diverse este plină numai cu anunţuri ale fetiţelor care oferă masaj de relaxare. Aceasta este singura diferenţa între vechile anunţuri de la rubrica “Ea cauta partener” şi actuala rubrică de “Prestări servicii”. În rest, locaţiile sunt cele cunoscute de poliţie. La fel şi fetele.
Suntem curioşi ce vor face acum procurori, deoarece proprietarii site-ului anuntul.ro nu pot decat să-şi frece mîinile de bucurie pentru că le-a revenit o sursa de venit substanţială.
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 2,340
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante