Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Războiul lupilor tineri

Scris de :     2016-09-04 17:57

Alina Petre-Măgureanu l-a dezonorat pe juniorul lui Virgil în stânga şi-n dreapta, a dat din casă şi a mai pus şi de la ea, ceea ce a atras ura seniorului.
lupii tineriDorin Iacob a primit sarcină să repereze onoarea familiei. Virgil l-a asmuţit, printre alţii, asupra lui Dan Cristian Popescu, despre care mass-media a anunţat că ar avea o relaţie cu Alina Petre, fosta soţie a fiului lui Virgil Măgureanu.
În 2016, Popescu a candidat la Primăria Sectorului 2, împotriva lui Mugur Mihai Toader, fratele Rodicăi Nassar, şefa organizaţiei PSD Sector 2, amica lui Iacob şi aliat în mediile de afaceri siro-libaneze mioritice ale acestuia. Iacob a condus campania agresivă de discreditare a lui Popescu la alegerile locale. Toader a câştigat.
Dan Cristian Popescu a devenit viceprimar, a coalizat consilierii locali şi funcţionarii lui Onţanu. Acum, Toader degeaba e primar. A pierdut consiliul, e legat de mâini şi de picioare, la figurat deocamdată.
Popescu se luptă pe un alt front, politic, şi cu Anca Boagiu, fost ministru inventat de Isărescu şi perpetuat sub Tăriceanu şi Boc. Anca e trecutul, Dan e viitorul…
Popescu e susţinut de structurile noi, îndatorate Euromediei. E un toboşar al vremurilor noi… Ca şi Dan Mihalache…
DCP e puternic şi îşi poate permite pedepsirea vrăjmaşilor care l-au înfruntat.
Iacob a fost la îndemână. Se pregăteşte Nassar. Care şi ea rezistă de prea multă vreme în fruntea unor structuri de partid şi de Stat.
Noii şi viitorii încep să-i dărâme pe vechi, pe foşti, aşa cum Benaia Ben Iehoiada l-a tăiat cu sabia pe Ioab Ben Ţeroia, încleştat de coarnele jertfelnicului.
Şi iată cum bătrâni ca Isărescu şi Măgureanu, care păreau eterni, imuni şi atotputernici garanţi ai libertăţii şi prosperităţii vasalilor, nu mai pot proteja loialitatea supuşilor.
Şi nici pe ei înşişi nu se vor mai putea proteja, la un moment dat..

Preluare din ziarul Bursa
Alte stiri din: Zvonul Zilei Afisari - 277
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante