Acasa Actualitate-Interna 117 amenzi după protestul AUR de la Parlament. Alti 200 de protestatari au fost identificați.

117 amenzi după protestul AUR de la Parlament. Alti 200 de protestatari au fost identificați.

scris de Misu Andrei
73 afisari

Obiceiurile alimentare ale romanilor, plus consumul de alcool, de sarbatori, duc la apariția unor situații medicale de urgență. Fie ca vorbim de accidente sau de urgenţe digestive, medicii sunt pregătiţi pentru perioada imediat următoare. Despre urgenţele de sezon discutăm cu dr Cristian Pandrea, medic primar medicină de urgenţă.Încă 211 persoane au fost identificate pe baza imaginilor surprinse în timpul protestului AUR de ieri de la Palatul Parlamentului. 117 sancțiuni au fost date până la această oră, iar doi protestatari au fost reținuți deja.

Foto: Digi24.ro

Jandarmeria Capitalei a anunțat că au fost date până acum 117 amenzi în valoare de aproape 200.000 de lei. 45 dintre ele, în valoare de 24.500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate astăzi.

Ministerul de Interne anunța marți seara că au fost identificați peste 160 de protestatari și s-au aplicat 58 de sancțiuni.

„În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au comis fapte antisociale”, arată Jandameria într-un comunicat.

Doi protestatari care au luat parte ieri la mitingul ilegal de la Parlament au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre ei este un bărbat de 50 de ani, susținător AUR, acuzat că a distrus mașinile parcate în curtea Parlamentului. Celălalt este un tânăr de 23 de ani, prins de Poliție în această dimineață. El ar fi forțat poarta Senatului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult