Acasa Actualitate-Interna 24 de școli din București rămân închise. Lista completă a unităților de învățământ în scenariu roșu

24 de școli din București rămân închise. Lista completă a unităților de învățământ în scenariu roșu

scris de Misu Andrei
171 afisari

24 de școli din București vor începe cursurile exclusiv online, conform scenariului roșu, a decis joi Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, în urma unei ședințe care a avut loc la Prefectura Capitalei. Alte 595 de școli se vor deschide conform scenariului galben, cu o parte din elevi la școală și o altă parte acasă, online.Cinci dintre aceste școli nu se deschid din cauză că s-au înregistrat cel puțin trei cazuri de Covid. Lista acestor școli o puteți consulta aici.

La cele cinci școli care vor face cursuri exclusiv online s-au înregistrat cel puțin 3 cazuri de coronavirus, astfel că primele două săptămâni toți elevii vor învăța de acasă.

În cazul celorlalte 19 școli care rămân închise este vorba de probleme tehnice, lucrări de reabilitare și reparații care nu au fost terminate. (lista aici):

În același timp, 595 de școli din București se vor deschide conform scenariului galben, cu o parte din elevi mergând la școală, iar cealaltă parte învățând online, de acasă. Lista completă a acestor unități de învățământ o puteți consulta aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult