Acasa Actualitate-Interna A fost confirmat primul caz de infectare în rândul elevilor dupa reinceperea cursurilor

A fost confirmat primul caz de infectare în rândul elevilor dupa reinceperea cursurilor

scris de Misu Andrei
94 Afisari

A fost confirmat primul caz de infectare în rândul elevilor, de la reluarea cursurilor în clase. Este vorba de un copil de la Școala Sfântul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei. Elevul infectat este de la Școala Gimnazială Sfântul Andrei din Sectorul 6 al Capitalei. În clasă sunt 28 de copii. Din efectivul de 28 de elevi, doar 26 au mers luni la ore, pentru că două familii au optat pentru școala online și în semestrul al doilea.

Elevii au fost la școală doar luni și marți. De ieri au rămas acasă și vor face ore online în următoarele două săptămâni.

La începutul săptămânii, bunica unei eleve a fost testată pozitiv la COVID-19, apoi marți a fost confirmată și eleva de la clasa a II-a. Din informațiile Digi24, testarea copilului nu s-ar fi făcut în școală, iar de marți eleva nu a mai mers la ore, iar marți seară, părinții celorlalți copii au fost înștiințați de conducerea instituției de învățământ să nu mai vină la cursuri de miercuri.

Florin Cîțu, după revenirea elevilor la școală: Părinții să fie responsabili. Fără implicarea lor, acest lucru nu se poate face

Elevii au început școala de luni, în cele trei scenarii prezentate de autorități. Florin Cîțu a transmis în cursul dimineații un mesaj părinților și profesorilor. „Fac un apel către părinți: Să fie respinsabili!. Atunci când observăm simptome la copii, chiar de gripă, este recomandat să rămână acasă”, a spus premierul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult