Acasa Actualitate-Interna Achiziţie de autospeciale de supraveghere cu termoviziune pentru Poliţia de Frontieră

Achiziţie de autospeciale de supraveghere cu termoviziune pentru Poliţia de Frontieră

scris de Misu Andrei
66 afisari

Guvernul urmează să discute în şedinţa de miercuri un document referitor la achiziţia a 49 de autospeciale de supraveghere cu termoviziune, echipamente care ar urma să intre în dotarea Poliţiei de Frontieră.

Este vorba de o notă de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiţii privind achiziţia echipamentelor menţionate.

DOCUMENTUL AICI

Potrivit documentului menţionat, achiziţia este necesară „în vederea executării în cele mai bune condiţii a activităţilor de control la frontiera României, dar şi pentru aplicarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/399 al Parlamentului European şi al Consiliului din 9 martie 2016”.

Documentul precizează că finanţarea se realizează din fonduri externe nerambursabile, în cadrul programului naţional aferent Fondului pentru securitate internă şi de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie.

Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA ), în preţuri valabile în luna noiembrie 2019, se ridică la 51.292.000 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult