Acasa Actualitate-Interna Adrian Năstase critică strategia PSD și eșecul de la moțiunea de cenzură

Adrian Năstase critică strategia PSD și eșecul de la moțiunea de cenzură

scris de Misu Andrei
113 afisari

Fostul premier Adrian Năstase critică actuala conducere a PSD pentru strategia decisă pentru moțiunea de cenzură și susține că „ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă” a PSD pentru a depăşi eşecul moţiunii de cenzură în scurtul timp rămas până la alegerile locale din 27 septembrie.

„O moţiune amânată foarte mult. În final, depunerea ei a avut loc anterior Congresului PSD iar dezbaterea şi votul ei au fost programate după. Amânarea votului, din lipsă de cvorum, nu mai poate influenţa Congresul – care a trecut – dar poate influenţa alegerile locale. Unele zone de nehotărâţi şi unii primari ar putea fi interesaţi de ofertele liberalilor”, a scris Adrian Năstase, marţi, pe blogul personal, citat de Agerpres.

În opinia sa, „este destul de evident, la acest moment, că PSD are destul de puţini aliaţi şi nu reuşeşte să negocieze cu succes pentru a-i obţine”.

„Au mai rămas trei săptămâni până la alegerile locale. Ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă a partidului pentru a depăşi acest eşec în scurtul timp rămas. Se va întâmpla oare acest lucru?”, se întreabă fostul lider al social-democraţilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult