Acasa Actualitate-Interna Al treilea val de relaxare vine în 15 iunie. La ce măsuri să NU ne așteptăm

Al treilea val de relaxare vine în 15 iunie. La ce măsuri să NU ne așteptăm

scris de Misu Andrei
94 afisari

Al treilea val de relaxare se va întâmpla la 15 iunie. Dar, potrivit lui Raed Arafat, „este prea devreme de a spune și de a specula ce măsuri s-au putea lua, ce va fi deschis”. Șeful DSU spune însă la ce măsuri de relaxare să NU ne așteptăm începând cu acea dată.

 Au fost anunțate câteva măsuri posibile de către ministrul Economiei, de către alți miniștri. Ideea este că la acest moment încă este prea devreme de a spune și de a specula ce măsuri s-au putea lua, ce va fi deschis. Măsurile anunțate de miniștri sunt măsuri foarte posibil să se întâmple.

Toată lumea spune foarte clar: „Dacă situația rămâne sub control!”. De ce spun că e prea devreme? Pentru că suntem la doar 4 zile de la relaxarea din data de 1 iunie. Noi trebuie să vedem efectele acestei relaxări, ca să putem să spunem cu certitudine ce va rămâne și ce nu dintre activitățile care urmează să se deschidă.

Este posibil ca unele activități de la mall-uri să se deschidă. Este posibil să ajungem ca unele activități în unele spații să se deschidă cu limită, dar e prea devreme să spunem care dintre ele, cum va fi acest lucru până nu vedem care este impactul perioadei 1 iunie – 15 iunie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult