Acasa Actualitate-Interna Alertă meteo ANM. Frigul vine din nou în România

Alertă meteo ANM. Frigul vine din nou în România

scris de Misu Andrei
88 afisari

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologi au emis o nouă prognoză pentru zilele următoare. Nu am scăpat deocamdată de frig. Meteorologii anunță că vremea se schimbă radical, iar în curând vom avea parte de o răcire accentuată. Care sunt detaliile din noua prognoză pe regiuni pentru următoarele două săptămâni?

Prognoza METEO. Cât de rece va fi VREMEA vineri în ţară şi în BucureştiCum va fi vremea în Muntenia?Banat – Vreme caldă în perioada 28 martie – 1 aprilie. Maximele termice sunt cuprinse între 17 și 20 de grade Celsius, iar minimele sunt în creștere semnificativă, de la 0-2 grade Celsius spre 7-9 grade Celsius.

După aceste zile, mercurul va scădea în termometre, iar de pe 3 aprilie vom avea temperaturi în jurul a 6 grade Celsius, iar minimele apropiate de 0 grade Celsius.

Crișana – Vremea se răcește accentuat din data de 3 aprilie, când temperaturile maxime se vor situa în jurul a 6 grade Celsius, iar minimele vor fi de -1 grad Celsius. Din 4 aprilie lucrurile vor reveni la normal și în scurt timp vom avea maxime de 16-17 grade Celsius.

Moldova – Răcirea intervine în data de 3 spre 4 aprilie, când este estimată o medie a temperaturilor maxime de 6-8 grade Celsius și minime în jur de -2 grade Celsius. Ulterior se încălzește treptat, iar maximele vor fi cuprinse între 14 și 18 grade Celsius și minimele de 3-5 grade Celsius.

Dobrogea – Temperaturile încep să scadă în zilele de 3 și 4 aprilie, atunci când este estimată o medie a temperaturilor maxime de 8-10 grade Celsius și minime în jurul a 2 grade Celsius. Valorile termice vor reveni la limitele normale, adică la o medie a maximelor de 14-17 grade Celsius.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult